<p><p>Ryze česká společnost.</p></p>

Váš partner od roku 1990 </p></p>

„ V naší RK dáváme přednost kvalitě před kvantitou a proto u nás vždy naleznete ty nejkvalitnější služby.“ </p></p>

Home

Prodej

Pronájem

Aktuality

Služby

Kontakt

Mapa stránek

<p><p>Ryze česká společnost.</p></p>

Váš partner od roku 1990 </p></p>

„ V naší RK dáváme přednost kvalitě před kvantitou a proto u nás vždy naleznete ty nejkvalitnější služby.“ </p></p>
CZ AJ SK RU
      0,- Cena na vyžádání.
1-2024  šipka 1-2024  šipka
Prodej
Nebytové prostory
Praha 6
Praha 6 - Střešovice, prodej garáže po celkové rekonstrukci.
Výběr  detail    
Hledám nabízím
    Odměna za tip na nemovitost
    REALITNÍ PORADNA - Novinka
    Inzerce 48 realitních serverů
    NAŠE POPTÁVKA NEMOVITOSTÍ
    Ochrana osobních údajů GDPR
    VOS - Vnitřní oznamovací systém
Hledej:  
        Rozšířené vyhledávání
Email:  
Heslo:  
Zapomenuté heslo ?   Registrace
      0,- Cena na vyžádání.
Praha 6 - Střešovice, prodej garáže po celkové rekonstrukci.  šipka 1-2024  šipka

Prodej

Nebytové prostory

 Praha 6

Praha 6 - Střešovice, prodej garáže po celkové rekonstrukci.

Výběr  detail    
Počasí   Počasí   Počasí
duben    2024
Po18152229
Út29162330
St3101724
Čt4111825
5121926
So6132027
Ne7142128
 Robert
  LUKEŠ Reality Praha
 

Financninoviny.cz

 

Novinky.cz

 

Podnikatel.cz

TOPlist
Podnikatel.cz
Podnikatel.cz

V květnu odstartuje služba MAX. Jaké budou ceny předplatného?    Služba Max má u nás od 21. května nahradit streamovací aplikaci HBO Max. Nabídne několik variant a její nejdražší tarif bude stát 299 Kč měsíčně.

Platíte daň z nemovitostí přes SIPO? Nezapomeňte navýšit limit    Do konce května je nutné uhradit daň z nemovitých věcí. Daň je možné uhradit několika způsoby.

Zprávy z datovky po 90 dnech mizí. Jak je archivovat, aby se zachovala platnost dokumentů?    Datová zpráva, která dorazila do datové schránky, je po 90 dnech vymazána. Možností, jak datové zprávy archivovat, je hned několik.

Musel si zvyknout, že Chorvaté mají na vše čas. Jak se mu v Chorvatsku podniká?    Jakub začínal jako kavárník a nyní spravuje několik vil v unikátním chorvatském resortu. Seznamte se s jeho příběhem.

Udělali jste chybu v daňovém přiznání? S opravou je to nyní zamotanější    Zjistili jste, že jste v přiznání udělali chybu? Způsob řešení se odvíjí od toho, kdy jste přiznání podali a zda máte povinnost podávat přiznání elektronicky.

V dalších supermarketech seženete balíčky s levnějším zbožím. Víme kde a za kolik    Některé supermarkety už delší dobu nabízejí bedýnky nebo tašky především s méně kvalitním ovocem a zeleninou nebo zbožím s blížící se trvanlivostí za zvýhodněné ceny. Nyní se tato nabídka rozšiřuje.

Bezdětní nad 35 let by měli hradit vyšší odvody na penzi, navrhují lidovci    V rámci podpory rodin s dětmi se objevuje návrh, kterým by se měla změnit výše odvodů na penzi. S návrhem přicházejí ledovci.

Rom nesměl do taxíku, postižená osoba do prodejny a další diskriminace    V průběhu minulého roku se Česká obchodní inspekce zaměřila na diskriminační jednání ze strany obchodníků. Prodejci pochybili v osmi případech.

Finanční správa vydražila na zabavených věcech neplatičů daní téměř 500 milionů    Pokud poplatník dlouhodobě neplní své daňové povinnosti, přichází o věci. Jak motivé, tak nemovité. Ty následně finanční správa nabízí v online dražbách.

Máte kavárnu a chcete umožnit, aby vám zákazníci platili v bitcoinech? Podcast Bitcoin a blondýna poradí    Jste fanoušek do kryptoměn a zvažujete, že byste zákazníkům svého byznysu umožnili, aby platili v bitcoinech? Právě na tuto oblast se zaměřil aktuální díl podcastu Bitcoin a blondýna, který připravují kolegové ze sesterské redakce webu Měšec.cz. Přijímat bitcoin v obchodě je navíc snazší a levnější než přijímat karty.

Vysajou účet i do pár minut. „Šmejdi“ dál útočí na klienty tuzemských bank    Mají často profesionální call centra. Naletět na jejich podvod může dnes prakticky kdokoli.

Další změna v pořádání večírků, kulturních a sportovních akcí pro zaměstnance    Pravidla pro akce pořádané zaměstnavatelem se od nového roku změnila. Zanedlouho má dojít k další úpravě tohoto oblíbeného zaměstnaneckého benefitu.

Počet OSVČ s paušální daní výrazně vzrostl, působí jich už přes 120 tisíc    Počet OSVČ, které jsou v paušální režimu, přesáhl v letošním roce 120 tisíc. Drtivá většina z nich se nachází v nejnižším pásmu daně. Vyplývá to z dat, která serveru Podnikatel.cz poskytlo Generální finanční ředitelství.

Přišla vám SMS, že máte přeplatek na daních? Jde o podvod    První část roku patří daním a toho se opět snaží využít i podvodníci. Ministerstvo financí varuje před podvodnými telefonáty a SMS, které jsou údajně od finančních úřadů a nabízejí možnost vrácení přeplatku na dani.

Vykazování účetních informací a jejich zveřejňování po aplikaci novely zákona    Jednou z novinek, kterou zákon o účetnictví přináší, je úprava vykazování účetních informací a jejich následné zveřejňování.

Nezákonné rozhodnutí berňáku? Ne, jen jiný právní názor soudu, blouzní ministerstvo    [KOMENTÁŘ] Soudy prý mnohdy zruší rozhodnutí finančních úřadů jako nezákonné jen proto, že zastávají jiný právní názor, říká ministerstvo financí.

E-shopy nabízejí pojištění proti rozbití nebo krádeži. Má to smysl?    V nákupních košících e-shopů mohou zákazníci nalézt pojištění proti rozbití nebo krádeži výrobku. Zjistili jsme, proč tuto službu e-shopy nabízejí.

Slevy pro pracující důchodce opět na scéně    Spolu s návrhem důchodové reformy se vrací slevy pro pracující důchodce. Jde o staronový návrh, který se dotkne nejen pracujících důchodců, ale i zaměstnavatelů.

Zálohování PET lahví a plechovek od příštího roku. Jak to dopadne na malé obchody?    Od příštího roku by měl u nás platit zálohovací systém zahrnující zálohování PET lahví a plechovek. Jak to ovlivní především menší obchody?

Jurečka chce delší zkušební dobu, ODS navíc tlačí výpověď bez udání důvodů    Maximální délka zkušební doby by se měla prodloužit až na 4 měsíce u řadových zaměstnanců a 8 měsíců u zaměstnanců vedoucích.

LUKEŠ Reality Praha

Praha.eu - portál hl. města Prahy.

REALITNÍ PORADNA

REALITNÍ KANCELÁŘ PRAHA 6

Web-Recenze - Bydlení, nemovitosti

LUKEŠ Invest s.r.o.

LUKEŠ Invest s.r.o.